Ми - молодь! І ми – небайдужі!

Среда, 05 Октябрь 2016 08:48
Оцените материал
(1 Голосовать)

Одним з найзворушливішим днем в році, можна назвати День похилого віку. Бо саме в цей день, ми залишаємо всі свої справи, проблеми и маємо змогу приділити увагу тим людям, які потребують нашого спілкування та уваги.

Молодіжна громадська організація «Моє майбутнє» в цьому році відвідала захід присвячений Дню похилого віку в первинній ветеранській організації, яке відбулось в приміщенні районної ветеранській організації. На заході були присутні ветерани праці комунального господарства, керівник Михайлівського комунального підприємства, депутат районної ради, депутат селищної ради та голова первинної організації комунального підприємства. Всі учасники цього заходу були дуже зворушені тими подарунками та словами, які висловлювали гості свята. Після зборів та святкового чаювання представник громадської організації «Моє майбутнє» Ніжнікова Анастасія разом з головою первинної організації відвідали тих ветеранів праці, які за станом свого здоров’я не змогли прийти на свято.

 Приємно було дивитись в очі цих людей, які від радості були переповнені сльозами, що їх не забувають та відвідують. Хочеться сказати, що ми – молодь михайлівщини на вірному шляху и не залишимо його, бо це наше покликання нести людям радість, поважати людей, допомагати їм, і найголовніше залишатися чуйними до їх проблем.

Прочитано 1679 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии