Михайлівські медики провели святковий ярмарок-продаж

Пятница, 13 Июнь 2014 09:24
Оцените материал
(2 голосов)

Уже стало традицією, що напередодні свого професійного свята медичні працівники Михайлівщини влаштовують щось цікаве, видовищне. Починалося з виставки санбюлетенів, букетів, а потім пішло: КВК, спортивні змагання, різні конкурси тощо.

Цього року медики вирішили продемонструвати свою творчість і різноманітні вміння та ще й бюджет своїх відділень поповнити. Тому влаштували ярмарок-продаж. І чого тільки на ньому не було! Випічка, причому найрізноманітніша, квіти, вирощені власноруч, букети й ікебани, плетені та вишиті речі, вироби з солоного тіста і багато іншого.


Ось, приміром, столики, на яких розмістили свої вироби працівниці пологового відділення. Акушерка Наталія Міюц гарно вишиває нитками і бісером, як і медсестра по догляду за новонародженими Ірина Величко та молодша медсестра Ольга Отрошко. Тож відвідувачі ярмарку могли помилуватись роботами та придбати їх.


Медсестра Олена Драган представила власноруч вив’язану сукню. Справжні витвори мистецтва виготовляє із солоного тіста старша акушерка Олена Скрипник. Чудово печуть пряники, печиво, інші солодощі молодші медсестри Людмила Бакута та Тетяна Саклакова.


 


За матеріалами газети «Михайлівські новини»

Прочитано 1780 раз Последнее изменение Пятница, 13 Июнь 2014 22:05
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии