Вторник, 29 Сентябрь 2015 04:53

ВІДРЕМОНТОВАНИМ ДОРОГАМ БУТИ!

Читаючи газету «Михайлівські новини», всі пам’ятають скільки критичних зауважень, рекомендацій і запитань звучало з її сторінок  в адресу селищної ради, і в мою, як голови, особисто, відносно ремонту дорожнього покриття по вул. Пушкіна.

Опубликовано в Михайловка

В смт Пришиб  на стадіоні РМЗ найсильніші люди нашої країни взяли участь у ІІ етапі командного кубку України зі стронгмену,  який пройшов у рамках Меморандуму про співпрацю між головою Благодійної організації «Благодійний  фонд  імені  М.А.Шаламова»  Галиною Вікторівною Шаламовою та керівником Громадської організації «Федерація мас-реслінгу України»  Валерієм  Нодаровичем Газаєвим.

Захід мав за мету відродження історико-культурних традицій, формування духовності українського народу шляхом залучення до занять фізичною культурою та спортом, пропаганду здорового способу життя.

Опубликовано в Михайловка

На полі, де ще зо всім недавно зі брали рапс, упевнено веде свого «джондірика» Віталій Фролов. Сімдесят вісім гектарів йому під силу закультивувати упродовж світлового робочого дня. Земля гаряча, повітря теж, немов літо і не відступало. За трактором здіймається височенний стовп куряви. Усе навколо просить дощу. А люди – в напруженій роботі, вони добре знають, що треба швидше впоратися з культивацією, бо через кілька днів тут сіятимуть озиму пшеницю на новий урожай. Так само, як Віталій Фролов, на іншому полі ударно культивує Олексій Смердов. А бригада Михайла Болотова, практично молодіжний колектив, поспішає зібрати соняшник. Соняхи лягають під лезо комбайна без жодної бур’янини – поле доглянуте просто сонячно, зразково.

Опубликовано в Михайловка

12 сентября в рамках районного чемпионата по футболу в с. Добревка состоялся матч между командами ФК ДЮСШ (пгт.Приазовское) и ФК Добревка. Футболисты показали слаженную, командную игру. Матч закончился со счетом 1:7 в пользу приазовских спортсменов.

Опубликовано в Приазовье
Пятница, 25 Сентябрь 2015 05:41

ДИТЯЧІ СЕРЦЯ ПЕРЕПОВНЕНІ РАДІСТЮ

Школа — це наша опора і святиня, яка дає нам дорогу у світ. Навчає нас гуманності, ввічливості, доброти, вселяє віру в майбутнє.

Багато справ у ній вирішується завдяки спільній співпраці батьків та колективу працівників школи. А коли цього буває замало, на допомогу приходять люди, яких ми звикли називати спонсорами.

Опубликовано в Михайловка
Пятница, 25 Сентябрь 2015 05:39

НАРОДЖЕНІ ДО ДОБРА

Доброта – це світло й тепло, що зігріває, дає силу й наснагу, робить людину прекрасною й чистою. Як важливо, щоб доброта жила в кожному людському серці, адже без цього не можна прожити повноцінне й щасливе життя, бо чим більше ти віддаєш доброти іншим, тим більше її стає в твоєму серці.

Опубликовано в Михайловка
Пятница, 25 Сентябрь 2015 05:38

«ТАВРІЯ-СКІФ»: З ЛЮДЬМИ І ДЛЯ ЛЮДЕЙ

Час швидкоплинний. Цього року минає два десятки літ, як серед сільгосппідприємств району, області з’явилося фермерське господарства «Таврія-Скіф». Василь Іванович Юрченко, розпайовуючи колгосп «Таврія», де він був головою, не сумнівався в своїх наступниках, йому притаманне унікальне чуття людей, надто ж тих, хто може бути лідером. І молоді чоловіки, які взялися тоді за аграрну справу, не підвели, нині «Таврія-Скіф» - безсумнівний лідер не лише в районі й області, але й в Україні.

Опубликовано в Михайловка

У п’ятницю, 18 вересня, начальник Головного управління Державної казначейської служби України в Запорізькій області Петро Сафронович Бурдик привітав начальника казначейської служби в Михайлівському районі Наталю Олексіївну Дудку напередодні її ювілею та вручив Подяку за високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток Державної казначейської служби України.

Опубликовано в Михайловка
Вторник, 22 Сентябрь 2015 05:01

З РОЗУМІННЯМ І ТУРБОТОЮ ПРО ДІТЕЙ

У наше важке сьогодення є небайдужі люди, які з розумінням і турботою поставилися до проблем КЗ Любимівського ДНЗ «Ромашка».

Опубликовано в Михайловка

Михайлівська районна організація ветеранів України нараховує у своєму складі 9022 членів, які об’єднані у п’ятдесят первинних організацій. Працює тут 55 чоловік, аби люди похилого віку були соціально захищені, а молодь патріотично вихована.

10 вересня, у актовій залі ДНЗ «Михайлівське ВПУ» відбулася восьма звітно-виборча конференція.

Опубликовано в Михайловка
Страница 1 из 4